Handmade with love biedt helpende hand

Handmade with love is een Belgisch initiatief van en voor doe-het-zelvers. Creatieve vrijwilligers maken unieke creaties voor zij die het nodig hebben.

Doe-het-zelvers kunnen zich aanmelden via Handmade with love om helpende hand te worden. Een helpende hand maakt kosteloze creaties voor verschillende initiatieven. De website beschikt over een database met projecten in de buurt waaruit de vrijwilligers kunnen kiezen. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om te helpen. Er is keuze uit naaiwerk, breiwerk, patchwork of borduurwerk. Ook kan je zelf een goed doel indienen. De organisatie koppelt dan de helpende hand aan diegene die hulp nodig heeft.

Doe-het-zelf blog

Handmade with love beschikt ook over een blog waarop ze linken naar creatieve bloggers, ideeën en evenementen aanbieden. Zowel beginners als gevorderden kunnen aan de slag gaan voor het project. ‘Ik vind het idee alleszins geweldig, ik hoop dat het nog echt gaat aanslaan bij en zijn weg vindt naar het grote publiek’ ,aldus Elisse Lenaars(23), Doe-het-zelfblogster. 

Zelf helpende hand worden? Je vindt alle informatie op de website of de Facebookpagina.

Foto: Elisse Lenaars 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s